AFRICA
Exotic beach
Exotic beach

Africa

Africa este un continent fascinant și vibrant, cu o bogată moștenire culturală, peisaje variate și o diversitate uimitoare de faună și floră. De la sălbăticia savanei africane și până la frumusețea misterioasă a deșertului Sahara și la plajele idilice ale coastei, Africa te întâmpină cu o varietate impresionantă de experiențe de călătorie.

 Muntele Kilimanjaro, Tanzania: Cel mai înalt vârf din Africa, Kilimanjaro este un loc de pelerinaj pentru iubitorii de aventură care doresc să urce pe acest vârf emblematic.

Parcul Național Serengeti, Tanzania și Kenya: Cunoscut pentru migrația anuală a gnuzelor și zebrilor, Serengeti este unul dintre cele mai faimoase parcuri naționale din lume, oferind oportunități excelente de observare a faunei sălbatice.

Cataractele Victoria, Zambia și Zimbabwe: Situate pe râul Zambezi, aceste spectaculoase căderi de apă sunt printre cele mai mari și mai impresionante din lume.

Parcul Național Kruger, Africa de Sud: Unul dintre cele mai mari și mai faimoase parcuri naționale din Africa, Kruger este renumit pentru observarea faunei sălbatice, inclusiv a celor Big Five: leu, elefant, bivol, leopard și rinocer.

Solicita oferta